Zitat von: Fitnessjude
Bin aber mit meiner Fresse auf gar keiner Plattform verewigt.
Lasst uns halt eine Telegram Gruppe starten.
Zitat von: Fitnessjude
Wurde etzad eigentlich schon geklärt ob Andreas Diebold im den Späher, ähm die Kamera gehalten hat?
Spoiler
Dışarıda bir grup ahmağın benim boktan herif, bok kafalı, pislik ve benzeri şeyler olduğumu düşündüğünü biliyorum. Bugün sizi küçük, berbat piç kurularına bir davetim var. Herhangi biri, kim olduğunu bilmiyorum, ben de umurumda değil. Kim olduğunu bilmiyorum, biri PC Gombjuder sesiyle ablamı aradı ve ''Bak ben senin nerede yaşadığını biliyorum'' dedi. Her kimse, cüret et, BANA GEL, Altschauerberg 8, 91448 Emskirchen!
Cesaret et, gel ve benimle dalga geç. Seni fena döveceğim! Biri aileme hakaret edebileceğini düşünüyorsa veya bir şekilde birini kızdıracağını düşünüyorsa, evet, bu bokla HİÇBİR ilgisi olmayan, evet, o zaman buraya gelsin, onu böyle tokatlarım... Ben' Utanıyorum... Kıçını öyle bir yere fırlatacağım ki bir daha ayağa kalkamayacak! Sizden korkmuyorum küçük pislikler! Ve birisi düşünürse, CİDDİ Sırf şişman olduğum için ve ben, çünkü senin için belki bir Kaschberla olduğum için hiçbir şey yapamayacağım anlamına gelir; Size ne diyeceğim:
Meddler'lar ucuz küçük Kaggnazi'lerden çok daha güçlü!
Dare, bana gel ve öyle diyorsan işimi bitir. Ama diğer insanları bunun dışında bırakın! BU TAM SEVMEDİĞİM BÖLÜM! Ve ben etraftayken biri kız kardeşime, aileme veya arkadaşlarıma veya genel olarak herhangi birine saldıracağını düşünürse, onları bir daha ayağa kalkmamaları için döverim.
VE SANA YEMİN EDERİM HİÇ ŞANSINIZ YOK.
DARE, BANA GEL!
Wer ia der Deno etzadla widder?
Ist der auch aus Silikon mit Saugnapf unten dran?
Zitat von: HaiderinMina
Zitat von: panic
Medienprofi Reiner .WZitat von: Douglas MacWinkler
Bin gespannt wie Reiner uns erklärt was für ne Hackfresse er hat und er sich gar ned erdreisten dürfte, über Reinier was zu sagen. Öhh voll die Brillenßchlange. Egal spendet mal was gechen Mobbing.lel das Söwaiwwlinwendar, fast wie in The Forest. Kleine whuielaif leddsbleh
und der Würfelzucker is dabei aller